Για την πλήρη λειτουργικότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι απαραίτητη η ύπαρξη των cookies. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τα cookies και να ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μετά την ανανέωση, ένας διάλογος για τη διαχείριση των cookies θα εμφανιστεί.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα cookies για στατιστικούς, λειτουργικούς και σκοπούς ευκολίας.Η ρύθμιση αυτή μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας την "αλλαγή ρυθμίσεων".Αν συναινείτε με αυτή την χρήση των cookies, παρακαλώ επιλέξτε "Ναι, Συμφωνώ" Our cookie policy

 

Ιδιωτικό Απόρρητο

Content

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Robert Bosch A.E. (εφεξής «Bosch» ή «εμείς») εκφράζει την ικανοποίησή της που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και χαιρετίζει το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

Η Bosch σέβεται την ιδιωτικότητά σας
Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα σημαντικό ζήτημα, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες μας γίνεται εμπιστευτικά και αποκλειστικά σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομικές διατάξεις.
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών είναι μέρος της πολιτικής της εταιρείας μας.

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
Η Robert Bosch AE είναι ο υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ακόλουθα:
Robert Bosch A.E.
Ερχείας αριθμός 37
19400 Koρωπί Αττικής
Tηλ. +302105701200
Contact: hr.letsberemarkable@gr.bosch.com

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας συλλέγονται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: διευθύνσεις IP, ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεστε (referrer), προβαλλόμενες σελίδες, κατεβασμένα αρχεία (downloads), προβαλλόμενα βίντεο/αναπαραγόμενα μουσικά κομμάτια, κλικαρισμένοι ξεχωριστοί σύνδεσμοι (links), αναζήτηση λέξεων ή αναζήτηση φράσεων (site search), διάρκεια επίσκεψης, χρησιμοποιούμενος πλοηγός (browser), κ.α. Εάν η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα online διαφήμισης, όπως banners (πανό), διαφημίσεις βίντεο, μηχανή αναζήτησης διαφήμισης, κτλ., έχουμε επίσης καταχωρήσει το banner, Adword, κτλ. το οποίο παρακίνησε την επίσκεψη των ιστοσελίδων της Bosch. Περαιτέρω, όταν υποβάλλετε αίτηση πρόσληψης σε προσφερόμενη από την εταιρεία μας θέση εργασίας, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε το βιογραφικό σημείωμα σας μέχρι να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση. Κατόπιν, το ανωτέρω σημείωμα και όποια τυχόν περαιτέρω προσωπικά δεδομένα μας κοινοποιήσατε για το σκοπό της εξέτασης της αίτησής σας από την εταιρεία μας, θα διαγραφούν από τα αρχεία μας. Στη περίπτωση που υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα για μελλοντική θέση εργασίας, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε το βιογραφικό για 6 μήνες. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος αυτού, το ανωτέρω σημείωμα και όποια τυχόν περαιτέρω προσωπικά δεδομένα μας κοινοποιήσατε για το σκοπό της εξέτασης της αίτησής σας από την εταιρεία μας, θα διαγραφούν από τα αρχεία μας.

Αρχές
Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούνται από όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ονόματα, διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις ηλ. ταχυδρομείου, συμβατικά γενικά δεδομένα, δεδομένα λογιστικής συμβάσεων και πληρωμών, τα οποία αποτελούν έκφραση της ταυτότητας ενός ατόμου.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων IP) μόνο όταν υπάρχει είτε νομική βάση για να το κάνουμε, είτε έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ή χρήση των προσωπικών δεδομένων αναφορικά με το ζήτημα αυτό, π.χ. μέσω εγγραφής.

Τα ανωτέρω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποθηκεύονται και τυγχάνουν επεξεργασίας από τους παρόχους υπηρεσιών που έχουν οριστεί από την Robert Bosch AE μόνο στην περίπτωση που έχετε χορηγήσει την ρητή συγκατάθεσή σας προς τούτο για συγκεκριμένο κάθε φορά σκοπό.

Οι γνώσεις που αποκτούμε μας επιτρέπουν την περαιτέρω βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων μας και την προσαρμογή τους ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις
Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών στους οποίους αναθέτουμε έργα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους παρακάτω σκοπούς επεξεργασίας:

  • Πρόσληψη ή εξέταση ενδεχομένου πρόσληψης
    Νομική βάση: Αιτιολογημένο ενδιαφέρον εκ μέρους μας για την επιλογή του κατάλληλου προσώπου για την πλήρωση της θέσης εργασίας.
  • Διαφύλαξη και αναγνώριση – ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας
    Νομική βάση: Αιτιολογημένο ενδιαφέρον εκ μέρους μας για τη διαφύλαξη και αναγνώριση - ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας.

Αρχεία καταγραφής
Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, το πρόγραμμα περιήγησής σας μεταδίδει ορισμένες πληροφορίες που αποθηκεύουμε στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής.

Αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής για σύντομο χρόνο αποκλειστικά με σκοπό τον προσδιορισμό διαταραχών και για λόγους ασφάλειας (π.χ. για να αποσαφηνίσουμε προσπάθειες επίθεσης) και στη συνέχεια τα διαγράφουμε. Αρχεία καταγραφής που χρειάζεται να διατηρηθούν για λόγους αποδεικτικής τεκμηρίωσης εξαιρούνται της διαγραφής μέχρι να επιλυθεί εντελώς το σχετικό συμβάν και ενδέχεται, κατά περίπτωση, να μεταβιβαστούν σε ερευνητικές αρχές.

Τα αρχεία καταγραφής χρησιμοποιούνται και για σκοπούς ανάλυσης (χωρίς διεύθυνση IP ή χωρίς ολοκληρωμένη διεύθυνση IP).

Στα αρχεία καταγραφής, αποθηκεύονται συγκεκριμένα οι παρακάτω πληροφορίες:

  • Διεύθυνση IP (διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου) της τερματικής συσκευής που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στις Διαδικτυακές προσφορές
  • Διαδικτυακή διεύθυνση του ιστότοπου από τον οποίο γίνεται πρόσβαση στη Διαδικτυακή προσφορά (η αποκαλούμενη URL προέλευσης ή παραπέμπουσα URL)
  • Όνομα του παρόχου υπηρεσιών που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στις Διαδικτυακές προσφορές
  • Όνομα των αρχείων ή των πληροφοριών στις οποίες πραγματοποιείται πρόσβαση
  • Ημερομηνία και ώρα αλλά και διάρκεια ανάκτησης
  • Ποσότητα μεταφερόμενων δεδομένων
  • Λειτουργικό σύστημα και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων (π.χ. Flash Player)
  • Κωδικός κατάστασης http (π.χ. “Request successful” (Επιτυχές αίτημα) ή “File requested not found” (Δεν βρέθηκε το αρχείο που ζητήθηκε).

Παιδιά
Η παρούσα Διαδικτυακή προσφορά δεν προορίζεται για παιδιά μικρότερα των 16 ετών.

Πάροχοι υπηρεσιών (γενικά)
Έχουμε αναθέσει σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών έργα όπως υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ, διαχείριση συμβάσεων, χειρισμό πληρωμών, προγραμματισμό, φιλοξενία δεδομένων και υπηρεσίες τηλεφωνικών κέντρων. Έχουμε επιλέξει αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών προσεκτικά και τους επανεξετάζουμε τακτικά, ιδίως αναφορικά με την επιμελή αντιμετώπιση και προστασία των δεδομένων που έχουν αποθηκεύσει. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο και να συμμορφώνονται με τις θεσμικές προβλέψεις. Πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να είναι επίσης άλλες εταιρείες του Ομίλου Bosch.

Μεταφορά σε παραλήπτες εκτός του ΕΟΧ

Μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα σε παραλήπτες που βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ σε αποκαλούμενες τρίτες χώρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διασφαλίζουμε πριν τη μεταφορά είτε ότι ο παραλήπτης των δεδομένων παρέχει κατάλληλο επίπεδο προστασίας (π.χ. λόγω απόφασης επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντίστοιχη χώρα ή λόγω συμφωνίας βάσει των αποκαλούμενων πρότυπων προβλέψεων ΕΕ με τον παραλήπτη), είτε ότι έχετε συγκατατεθεί στη μεταφορά.

Έχετε δικαίωμα να παραλάβετε μια επισκόπηση των παραληπτών σε τρίτες χώρες και αντίγραφο των ειδικά συμφωνημένων προβλέψεων που εξασφαλίζουν κατάλληλο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε τις δηλώσεις που γίνονται στην ενότητα Επικοινωνία.

Διάρκεια αποθήκευσης, περίοδοι διατήρησης δεδομένων
Πρωτίστως, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο καιρό έχουμε αιτιολογημένο συμφέρον για την αποθήκευση των δεδομένων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, διαγράφουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με εξαίρεση δεδομένα που πρέπει να αποθηκεύουμε για την εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων (π.χ. υποχρεωνόμαστε λόγω των περιόδων διατήρησης δεδομένων κατά τους φορολογικούς και εμπορικούς κώδικες να διατηρούμε έγγραφα όπως συμβάσεις και τιμολόγια διαθέσιμα για ορισμένη χρονική περίοδο).

Χρήση των cookies

Γενικά

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας κάποια άλλη στιγμή, το πρόγραμμα περιήγησής σας αποστέλλει το περιεχόμενο των cookies και έτσι, επιτρέπει την επαναταυτοποίηση της τερματικής συσκευής. Η ανάγνωση των cookies μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να προσαρμόζουμε ιδανικά το σχεδιασμό των ιστοσελίδων μας.

Απενεργοποίηση και διαγραφή των cookies
Όταν επισκέπτεστε ην ιστοσελίδα μας, θα ερωτηθείτε με ένα αναδυόμενο παράθυρο εάν αποδέχεστε τα cookies που έχουν διαμορφωθεί στη σελίδα μας ή αν θέλετε να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ρυθμίζεται ένα cookie αποκλεισμού στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το cookie αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά τον σκοπό εκτέλεσης της αντίρρησής σας. Η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Σημειώστε ότι ένα cookie αποκλεισμού, για τεχνικούς λόγους, μπορεί να ρυθμιστεί μόνο για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε για τη ρύθμισή του. Σε περίπτωση που διαγράψετε cookies ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή διαφορετική τερματική συσκευή, πρέπει και πάλι να προχωρήσετε σε αποκλεισμό.

Η ρύθμιση προτιμήσεων δεν ισχύει για cookies που ρυθμίζονται στη διάρκεια επισκέψεών σας σε διαδικτυακές σελίδες τρίτων από άλλους παρόχους.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας επιτρέπει να διαγράψετε όλα τα cookies ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, συμβουλευτείτε τις λειτουργίες βοήθειας του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, αυτό ίσως οδηγήσει στη μη διαθεσιμότητα μεμονωμένων λειτουργιών.

Επιπλέον, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να απενεργοποιείτε τη χρήση cookies τρίτων στην παρακάτω διαδικτυακή σελίδα:

http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

Επειδή δεν λειτουργούμε εμείς τον ιστότοπο αυτό, δεν είμαστε υπεύθυνοι και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα.

Επισκόπηση των Cookies που χρησιμοποιούμε

Απολύτως απαραίτητα cookies
Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε με ασφάλεια τις Διαδικτυακές προσφορές μας. Η κατηγορία αυτή, παραδείγματος χάριν, περιλαμβάνει:

  • Cookies που ταυτοποιούν ή επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών μας
  • Cookies που αποθηκεύουν προσωρινά ορισμένες καταχωρήσεις των χρηστών (π.χ. περιεχόμενο καλαθιού αγορών ή διαδικτυακής φόρμας)
  • Cookies που αποθηκεύουν ορισμένες προτιμήσεις των χρηστών (π.χ. ρυθμίσεις αναζήτησης ή γλώσσας)
  • Cookies που αποθηκεύουν δεδομένα για να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη αναπαραγωγή περιεχομένου βίντεο ή ήχου.

Αναλυτικά cookies

Χρησιμοποιούμε αναλυτικά cookies για να καταγράφουμε την συμπεριφορά χρήσης (π.χ. διαφημιστικές λωρίδες στις οποίες κάνατε κλικ, καταχώρηση ερωτημάτων αναζήτησης) των χρηστών μας και για στατιστική τους αξιολόγηση.

Cookies τρίτων
Ορισμένες ιστοσελίδες της Bosch ενσωματώνουν περιεχόμενα και υπηρεσίες από άλλους παρόχους (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter), οι οποίοι με τη σειρά τους μπορεί να χρησιμοποιούν cookies και ενεργά στοιχεία. Η Bosch δεν έχει καμία ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από αυτούς τους παρόχους.

Λάβετε παρακαλώ υπόψη, ότι η επιλογή που προβλέπεται από τη Bosch, για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων των χρησιμοποιούμενων cookies, δεν έχει καμία επίπτωση στα cookies και στα ενεργά στοιχεία από άλλους παρόχους (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter).

Ανατρέξτε παρακαλώ στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων παρόχων για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Χρήση του εργαλείου διαδικτυακής ανάλυσης Webtrends
Χρειαζόμαστε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων μας για το σχεδιασμό τους ώστε να είναι πιο φιλικές για το χρήστη, να διεξαγάγουμε μετρήσεις εύρους και να εκτελούμε έρευνα αγοράς.

Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε τα εργαλεία ανάλυσης ιστού που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα.

Τα προφίλ χρήσης που δημιουργούνται από τα εργαλεία αυτά με χρήση των cookies ανάλυσης ή με αξιολόγηση των αρχείων καταγραφής δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Τα εργαλεία είτε δεν χρησιμοποιούν καθόλου διευθύνσεις ΙΡ ή τις συντομεύουν αμέσως μετά τη συλλογή τους.

Αυτοί που προσφέρουν τα εργαλεία επεξεργάζονται δεδομένα απλώς ως εκτελούντες την επεξεργασία σύμφωνα με τις οδηγίες μας και όχι για δικούς τους σκοπούς.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με όσους προσφέρουν τα εργαλεία και πώς μπορείτε να αρνηθείτε τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων μέσω του εκάστοτε εργαλείου.

Θυμηθείτε ότι αναφορικά με εργαλεία που χρησιμοποιούν cookies αποκλεισμού, η λειτουργία αποκλεισμού σχετίζεται με τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης και έτσι ισχύει για την τερματική συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε τη στιγμή εκείνη. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε πολλές τερματικές συσκευές ή προγράμματα περιήγησης, πρέπει να αποκλείσετε κάθε συσκευή και κάθε πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Πέραν αυτού, μπορείτε γενικά να αποφεύγετε τη δημιουργία προφίλ χρήσης απενεργοποιώντας γενικά τη χρήση cookies. Για αυτό σας παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ενότητα Απενεργοποίηση και διαγραφή cookies.

Το WebTrends παρέχεται από την WebTrends Inc., 851 SW 6th Ave., Suite 1600, Portland, Oregon 97206, Η.Π.Α.

Μπορείτε να αρνηθείτε τη συλλογή ή επεξεργασία των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αποκλεισμού με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ondemand.webtrends.com/support/optout.asp.

Πρόσβαση σε αυτά τα ανώνυμα δεδομένα λαμβάνουν αποκλειστικά εγκεκριμένα άτομα.

Χρήση των πρόσθετων κοινωνικής δικτύωσης (social plugins), ως μέρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

1) Facebook
Οι ιστοσελίδες της Bosch χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης («Plugins») από το κοινωνικό δίκτυο Facebook.com, το οποίο λειτουργεί από το Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ, και υπό www.facebook.de από το Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Δουβλίνο 2, Ιρλανδία ("Facebook"). Βρείτε μια γενική εικόνα για τα plugins του Facebook και την εμφάνισή τους εδώ: http://developers.facebook.com/plugins; βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων στο Facebook εδώ: http://www.facebook.com/policy.php.

Εάν επισκεφθείτε μια σελίδα του ιστοχώρου μας, η οποία περιλαμβάνει τέτοια πρόσθετα (plugins), αυτά είναι αρχικά απενεργοποιημένα. Τα πρόσθετα (plugins) δεν είναι ενεργοποιημένα, μέχρι να κάνετε κλικ στο πλήκτρο που προσφέρεται. Με την ενεργοποίηση των πρόσθετων (plugins), αποκτάτε τη σύνδεση στο Facebook και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση των δεδομένων στο Facebook. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, το Facebook μπορεί να συνδέσει την επίσκεψη με το λογαριασμό σας στο Facebook. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο πλήκτρο, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο Facebook από τον πλοηγό (browser) σας και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Facebook και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, ανατρέξτε παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του Facebook.

Εάν δεν επιθυμείτε, να συλλέξει το Facebook δεδομένα σχετικά με το άτομό σας μέσω της ιστοσελίδας μας, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Facebook προτού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

2) YouTube
Οι ιστοσελίδες της Bosch χρησιμοποιούν την πλατφόρμα βίντεο YouTube που λειτουργεί από το YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA. Το YouTube είναι μια πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων ήχου και βίντεο.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας , το ενσωματωμένο YouTube player αποκαθιστά μια σύνδεση με το YouTube προκειμένου να εξασφαλιστεί η τεχνική μετάδοση του αρχείου βίντεο ή ήχου. Όταν αποκατασταθεί η σύνδεση στο YouTube, τα δεδομένα μεταφέρονται στο YouTube.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το YouTube και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, ανατρέξτε παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του YouTube.

3) Twitter
Οι ιστοσελίδες της Bosch χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης («Plugins») από το κοινωνικό δίκτυο Twitter, το οποίο λειτουργεί από το Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, Σαν Φρανσίσκο, CA 94103, ΗΠΑ ("Twitter"). Βρείτε μια γενική εικόνα για τα plugins του Twitter και την εμφάνισή τους εδώ: https://twitter.com/about/resources/buttons; βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων στο Twitter εδώ: https://twitter.com/privacy.

Εάν επισκεφθείτε μια σελίδα του ιστοχώρου μας, η οποία περιλαμβάνει τέτοια πρόσθετα (plugins), αυτά είναι αρχικά απενεργοποιημένα. Τα πρόσθετα (plugins) δεν είναι ενεργοποιημένα, μέχρι να κάνετε κλικ στο πλήκτρο που προσφέρεται. Με την ενεργοποίηση των πρόσθετων (plugins), αποκτάτε τη σύνδεση στο Twitter και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση των δεδομένων στο Twitter. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Twitter, το Twitter μπορεί να συνδέσει την επίσκεψη με το λογαριασμό σας στο Twitter. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο πλήκτρο, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο Twitter από τον πλοηγό (browser) σας και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Twitter και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, ανατρέξτε παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του Twitter.

4) Google+
Το Google+ χρησιμοποιείται από την Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ ("Google"). Βρείτε μια γενική εικόνα για τα plugins της Google και την εμφάνισή τους εδώ: https://developers.google.com/+/plugins; βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων στο Google+ εδώ: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html .

5) Two click solution
Χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη λύση δύο κλικ (που παρέχεται από την Heise Me-dien GmbH & Co. KG), προστατεύουμε την επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες μας από την καταγραφή και επεξεργασία από παροχείς υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιούμε μια σελίδα της παρουσίας μας στο Διαδίκτυο που περιέχει τέτοιες προσθήκες, αρχικά απενεργοποιούνται. Μόνο όταν κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί, ενεργοποιούνται τα πρόσθετα.

Χρήση εξωτερικών συνδέσμων (links)
Οι ιστοσελίδες της Bosch μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσμους (links) προς ιστοσελίδες τρίτων, που λειτουργούν από παρόχους, οι οποίοι δε συνδέονται με εμάς. Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο (link), δεν έχουμε πλέον καμία ευθύνη σχετικά με τη συλλογή, την αποθήκευση ή την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαβιβάζονται κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο (όπως η διεύθυνση IP ή το URL της σελίδας που εμπεριέχει το σύνδεσμο), επειδή η συμπεριφορά τρίτων, όπως είναι φυσικό, είναι εκτός του ελέγχου μας. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τρίτους.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων και καθορισμός σκοπού
Η Robert Bosch AE ή οποιοσδήποτε πάροχος υπηρεσιών συμβεβλημένος με την εταιρεία μας χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την τεχνική διαχείριση των ιστοσελίδων, για ερωτήματα που υποβάλλετε στη Bosch, μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για αυτό το σκοπό. Οι συνεργάτες μας και οι συμβεβλημένοι με την εταιρεία μας πάροχοι υπηρεσιών υποχρεούνται να τηρούν την εμπιστευτικότητα και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ν. 2472/1997 όπως ισχύει). Τα προσωπικά δεδομένα σας δε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους εκτός της Robert Bosch ΑΕ χωρίς την ρητή συγκατάθεσή σας.

Επιπλέον, είναι εγγυημένη η λήψη όλων των απαιτούμενων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή ή τυχαία απώλεια ή κάθε άλλη αθέμιτη επεξεργασία.

Οι διαδικασίες ασφαλείας βελτιώνονται συνεχώς καθώς νέες τεχνολογίες είναι διαθέσιμες.

Ασφάλεια
Η Bosch λαμβάνει προληπτικά μέτρα ασφαλείας, για την εξασφάλιση της προστασίας των δεδομένων που έχουμε υπό τον έλεγχό μας από επέμβαση, απώλεια, καταστροφή, πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή από μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την κατάσταση των τεχνολογικών εξελίξεων.

Δικαιώματα χρήστη

Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης
Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση από εμάς σχετικά με το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και, σε αυτήν την περίπτωση, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή ή διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση από μέρους μας. Λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να μας γνωστοποιήσετε συμπληρωματικά προσωπικά δεδομένα, μέσω παροχής συμπληρωματικής δήλωσης. Η διαγραφή δεν ισχύει για δεδομένα που είναι απαραίτητα για τιμολογιακούς ή λογιστικούς σκοπούς ή που υπόκεινται σε περίοδο διατήρησης που προβλέπεται από το νόμο. Αν δεν απαιτείται πρόσβαση στα εν λόγω δεδομένα, η επεξεργασία τους είναι περιορισμένη.

Περιορισμός επεξεργασίας
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε - εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις - τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Άρνηση επεξεργασίας δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία δεδομένων από εμάς ανά πάσα στιγμή. Δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν αποδείξουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις προβλεπόμενες στον νόμο απαιτήσεις όσον αφορά την παροχή αποδεδειγμένων λόγων για την περαιτέρω επεξεργασία που υπερβαίνουν τα συμφέροντα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας ή για την θεμελίωση, άσκηση ή διασφάλιση νομικών αξιώσεων.

Άρνηση επεξεργασίας δεδομένων στο πλαίσιο της νομικής βάσης του «δικαιολογημένου συμφέροντος»
Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή, στο βαθμό που αυτή βασίζεται στο δικαιολογημένο συμφέρον της εταιρείας μας. Στη συνέχεια, θα διακόψουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, εκτός εάν αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων σας.

Ανάκληση συγκατάθεσης
Σε περίπτωση που έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή με άμεση ισχύ. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων πριν από την ανάκλησή σας παραμένει αμετάβλητη. Τα δεδομένα που απαιτούνται για τιμολόγηση και λογιστικούς σκοπούς διατηρούνται, για όσο διάστημα απαιτείται.

Φορητότητα δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή ή, εάν είναι τεχνικά εφικτό, να απαιτήσετε να διαβιβάσουμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτους.

Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Μπορείτε να προσφύγετε στην εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για τον τόπο κατοικίας σας ή το κράτος σας ή στην εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για μας.

Αυτή είναι:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Γραφεία: Κηφισίας 1-3,
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο:+30 210 6475600
Fax:+30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Αλλαγές στην Γνωστοποίηση προστασίας δεδομένων
Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αλλάξουμε τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας δεδομένων αν αυτό απαιτηθεί λόγω τεχνικών εξελίξεων. Στις περιπτώσεις αυτές, θα τροποποιήσουμε αντιστοίχως τη γνωστοποίηση προστασίας δεδομένων. Συνεπώς μελετάτε την τρέχουσα έκδοση της γνωστοποίησης προστασίας δεδομένων, καθώς αυτή υπόκειται σε αλλαγές.

Επικοινωνία
Για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλλετε προτάσεις, αντιρρήσεις ή παράπονα για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του ομίλου μας για την προστασία δεδομένων:

Mr. Matthias Goebel
Group Commissioner for Data Protection
Information Security and Privacy Bosch Group (C/ISP)
Robert Bosch GmbH
Kronenstrasse 20
70173 Stuttgart
GERMANY
E-mail: Abteilungsbriefkasten.cisp@de.bosch.com

Ημερομηνία ισχύος: 15.05.2018